Bli medlem i NOAS

Nyheter

Informasjon om avslag på asyl og tvangsretur

Etter at et stort antall unge afghanere ble pågrepet for tvangsretur i høst, har mange hatt spørsmål knyttet til avslag og utsendelser. Her forsøker vi å gi noen svar på hvordan dette normalt fungerer, hva som var nytt i høst, samt noen råd til dem som risikerer tvangsretur. Normal prosedyre for avslag og utsendelser i ...

Krav til statsministeren om barn på flukt

NOAS og 26 andre organisasjoner sendte 13. desember brev til statsminister Erna Solberg med krav om en mer rettssikker og human behandling av enslige mindreårige asylsøkere. Vi krever at dagens praksis for aldersvurderinger stanses, og at bruken av midlertidige tillatelser til enslige mindreårige asylsøkere stoppes.

3,98 millioner takk!

Det har uten tvil vært en innholdsrik uke, og vi har lyst til å si tusen takk for all støtte, alle fine tilbakemeldinger og ikke minst for alle bidrag. 

Afghanistan og behovet for rettshjelp

Til tross for at alle internasjonale rapporter melder om en forverret sikkerhetssituasjon,  avviser norske myndigheter de fleste søkere og sender mange barn tilbake til landet. Tusen takk til Afghanistankomiteen, som  kjenner situasjonen og støtter NOAS’rettshjelpsarbeid.

Stort engasjement for rettssikkerhet

Takk for støtten til NOAS! Vi er glade for både de økonomiske bidragene og alle hyggelige tilbakemeldinger vi har fått. I tillegg setter vi pris på at debatten igjen handler om det vesentlige, nemlig Norges asylpraksis, rettssikkerheten på feltet og hvilken tone vi bruker i omtalen av mennesker på flukt.

Kontakt

phone-50+47 22 36 56 60
 (Pressehenvendelser, se her)
 
clock-50Mandag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Tirsdag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Onsdag:Stengt
 Torsdag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Fredag:Stengt

Fullmaktskjema


#etsmykkeforenflyktning


twitter-med  facebook-med