Nyheter

Kakediagram til nettsak2

Nærmere målet om rettshjelp til alle

Rettshjelpsdugnaden har nå samlet inn 732 000 kroner, og kommer stadig nærmere målet om 1 million kroner til rettshjelp til lengeværende barn. Vi håper så mange som mulig bidrar til rettshjelpsarbeidet nå i innspurten av året.
Danmarks justisdepartement ledes av minister Mette Frederiksen. I høst har de blitt beskyldt for å gi føringer til Eritrea-rapportens innhold og konklusjoner, for å kunne stramme inn asylpraksisen i Eritrea-saker.

UNHCR-kritikk av dansk Eritrea-rapport

En fersk landrapport om situasjonen for eritreiske flyktninger har skapt politisk storm i Danmark. Både bidragsytere til rapporten og FNs høykommissær for flyktninger, UNHCR, har kommet med skarp kritikk av den.
Julegave-750px

Det kjedelige er ofte det viktigste

Nå kan du gi gratis rettshjelp i julegave! Rettshjelp kan sikre at barn som ellers ville blitt sendt ut av landet, får lov til å bli.
Negin og hennes familie ble i januar i år hentet av politiet i Farsund og tvangsreturnert til Iran. Nå er familien på fire igjen på flukt.

Negin på flukt etter tvangsutsending

NOAS har fått brev fra ett av de mange barna som i år er tvangsreturnert fra Norge. Negin (14) ble returnert til Iran i januar i år – etter fire og et halvt år i Norge.
Karl Eldar Evang

Innblikk i torturkammeret

I løpet av de fem årene jeg har jobbet som frivillig psykolog ved Helsesenter for papirløse migranter, har jeg fått innblikk i noe som jeg ikke ønsket å vite om, skriver Jan Eldar Evang.

Kontakt

+47 22 36 56 60
(Pressehenvendelser, se her)
Mandag: 9.30-12.00, 13.00-15.30
Tirsdag: Stengt
Onsdag: 9.30-12.00, 13.00-15.30
Torsdag: 9.30-12.00, 13.00-15.30
Fredag: Closed
 
Åpningstider i jula 2014

Fullmakt-skjema

bliklokere.no


NOAS i media


twitter-med  facebook-med