Bli medlem!

Nyheter

utropstegn

NOAS har opprettet ny e-post for Storskogsaker

Med et ønske om raskere og enklere kommunikasjon i Storskogsaker har NOAS opprettet en egen epost: [email protected] Alle henvendelser som knytter seg til Storskogsakene kan rettes til den nye eposten.
Hilde-haugsgjerd_-web

Nytt styre i NOAS!

På generalforsamlingen 24. mai ble det valgt nytt styre i NOAS. Hilde Haugsgjerd (bildet) tar over som leder etter Wenche Lyngholm som trer ut av styret.
NOAS deltok i høring i Stortingets kommunal- og forvaltningskomité tidligere denne uka.

Raskere integrering

NOAS har deltatt i høring på Stortinget og gitt våre innspill til regjeringens stortingsmelding om integrering. Vi mener at integreringsarbeidet må starte tidligere i prosessen og omfatte flere. 
NOAS' generalsekretær Ann-Magrit Austenå har skrevet kronikk om Agenda-medarbeider Sylo Tarakus bok "Innvandringsrealisme" i Klassekampen 20. mai

Myter og ønsketenkning i asylpolitikken

Agenda-medarbeider Sylo Tarakus såkalte innvandringsrealisme bygger på myter og ønsketenkning. Hans situasjonsbeskrivelse mangler forankring i situasjonen i flyktningetette nærområder, er tendensiøs om store flyktninggruppers beskyttelsesbehov og overlater utfordringene til nærmeste naboland, skriver NOAS generalsekretær Ann-Magrit Austenå i en kronikk i Klassekampen 20. mai.
Reidun Brunvatne

Reidun Brunvatne mottar Annette Thommessens hederspris

Lege Reidun Brunvatne har gjennom hele sitt yrkesliv vist et sterkt engasjement for flyktninger og asylsøkeres psykiske helse. Hun har arbeidet for og blant flyktninger både i Bosnia og i Norge.

Kontakt

phone-50+47 22 36 56 60
 (Pressehenvendelser, se her)
 
clock-50Mandag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Tirsdag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Onsdag:Stengt
 Torsdag:9.30-12.00, 13.00-15.30
 Fredag:Stengt

Fullmaktskjema

NOAS i media


#etsmykkeforenflyktning


twitter-med  facebook-med